Peuterplu​s
Peuterspelen voor kinderen van 2-4 jaar

Het Peuterplus programma van VANDAAG is er speciaal voor alle peuters die naar het KDV gaan en klaar zijn voor deze volgende stap. Zo begeleiden en ondersteunen we de kinderen van VANDAAG naar de volgende fase: de basisschool.

De basisschool. Een hele stap voor peuters en ouders.

Stap voor stap!

Voor je het weet is het zover: de basisschool. Een hele stap, voor kinderen én ouders. Bij VANDAAG ondersteunen we de kinderen hierin voor een zo zacht mogelijk landing. En zo worden de ouders hier ook automatisch een beetje in meegenomen. Dan houden we de stap zo klein mogelijk en stromen ze direct goed in en kunnen ze weer verder leren, spelen en ontdekken. 

De leidsters van VANDAAG laten in de peutergroepen alvast zien wat er straks bij komt kijken. Dit gaat stap voor stap. Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met taal, voorbereidend rekenen, beweging, fijne motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.
VANDAAG gaat mee in het tempo van het kind, niks moet en alles mag. Kinderen van de baby-dreumesgroep stromen, wanneer ze tussen 24 en 30 maanden zijn, door naar de peutergroep. Hierbij wordt gekeken naar de ontwikkeling en behoeften van het kind en gaat altijd in overleg met ouders. 

mogelijkheden KINDEROPVANG

Wat wij u en uw ki​​​nd bieden

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

Ontdekken, spelen en leren in een veilige  omgeving.

SPELENDERWIJS ONTWIKKELEN

Kindgerichte opvang met uitdagende en leerzame activiteiten.

LEREN COMMUNICEREN

Onderling goed met elkaar omgaan betekent vooral ook goed communiceren.

GEKWALIFICEERDE OPVANG

Onze leidsters voldoen aan alle eisen die je aan goede kinderopvang mag stellen.

Geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan is subsidie mogelijk en betaal je maandelijks alleen een eigen bijdrage. Ook kinderen met een VVE-indicatie kunnen bij ons terecht. 
Het Peuterplus pakket wordt 5 ochtenden per week standaard aangeboden. Het aantal dagdelen kun je zelf bepalen.  
Aanmelden voor de Peuterplus kan via de mail: oudega@kindvandaag.nl  Wij nemen dan contact op voor het plannen van een intakegesprek.

PEUTERPLUS IS ER VOOR ALLE PEUTERS

De plus van Peuterplus

KINDEROPVANG-BSO / peuterspelen
buorren 34F - 9216 WE oudega
TEL 0512 371 473 
OPEN van ma-vr 7.30 - 18.30 uur