Kinderopvang 0-4 jr

Kindcentrum De Diamant is er samen met VANDAAG Kinderopvang voor het kind van vandaag. Met vaste leidsters voor kleine groepen waar ieder kind gezien wordt. Bewust, creatief en in balans met onze leefomgeving. Knutselen, spelen en ontdekken in een veilige omgeving met persoonlijke aandacht. Bij ons mag je zijn wie je bent en je ontwikkelen op een manier die het beste bij jou past. Wij zijn er voor ieder kind! 
Meer informatie over onze manier van werken vind je op kindvandaag.nl

Ontdek het kinderdagverblijf (KDV) De Diamant

Alle kinderen van 0-4 jaar zijn welkom op onze prachtige locatie in het nieuwe kindcentrum. Hier hebben wij een fijne ruimte volop mogelijkheden om te spelen, te knutselen en te ontdekken. KDV De Diamant werkt met thema’s waar de kinderen uitgedaagd worden om zichzelf te ontwikkelen. En als het even kan trekken we er zoveel mogelijk op uit de natuur in, Om te ontdekken wat voor moois hier te vinden is. Tussen de middag lunchen we gezellig samen. Naast aandacht voor de natuur en leefomgeving is er ook aandacht voor gezonde voeding. Voor de peuters die bijna naar de basisschool gaan, is er een speciaal peuter programma. Zo helpen we ze op weg voor deze volgende stap.

mogelijkheden KINDEROPVANG

Wij staan voor:

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

Ontdekken, spelen en leren in een veilige omgeving.

SPELENDERWIJS ONTWIKKELEN

Kindgerichte opvang met uitdagende en leerzame activiteiten.

bewust met onze
NATUUR EN leefomgeving

Als het kan, gaan we lekker naar buiten om de wijde wereld te ontdekken.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Vaste, lieve en ervaren leidsters voor kleine groepen..

UW KIND IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

Begin de dag met een gulle lach!

Van maandag t/m vrijdag staan ze jullie ‘s ochtends met een glimlach op te wachten. De creatieve leidsters van KDV De Diamant zorgen ook voor deze glimlach bij de kinderen. Met hun ervaring en enthousiasme zorgen ze voor een veilige en fijne omgeving waar jouw kind zich kan ontwikkelen. Leer ze hier kennen...
 
Kom gerust binnenkort eens langs om ze te ontmoeten en onze prachtige locatie te bekijken. Hierbij alvast wat praktische informatie: bij KDV De Diamant kun je kiezen uit een 52 weken, 40 weken, flexibel en een peuterpakket (4 uur per dagdeel, met gezonde lunch). 
De leidsters zijn van 7.30-18.30 uur aanwezig, maar op aanvraag kunnen ze ook al om 6.30 uur starten. Naast de kinderopvang kun je op deze locatie ook terecht voor buitenschoolse opvang.

KINDEROPVANG 0-4 jaar
buorren 34F - 9216 WE oudega
T 0512 371 473
open ma-vr van 07.30 - 18.30 u
VANDAAG KINDEROPVANG 0-4 JAAR:
KLIK HIER VOOR CONTACT