BSO 4-12 jaar

Kindcentrum De Diamant is er samen met VANDAAG Kinderopvang voor het kind van vandaag. Met vaste leidsters voor kleine groepen waar ieder kind gezien wordt. Bewust, creatief en in balans met onze leefomgeving. Knutselen, spelen en ontdekken in een veilige omgeving met persoonlijke aandacht. Bij ons mag je zijn wie je bent en je ontwikkelen op een manier die het beste bij jou past. Wij zijn er voor ieder kind! 
Meer informatie over onze manier van werken vind je op kindvandaag.nl

Ontdek, speel en klauter...

Op onze prachtige nieuwe locatie zijn er volop mogelijkheden voor een dag vol avontuur. Met sport en spel én dan het allerliefste naar buiten, want we trekken er graag op uit als het even kan. Ook kunnen de kinderen zich natuurlijk rustig even terugtrekken om bijvoorbeeld een boekje te lezen, als ze dit fijn vinden. De leidsters hebben individuele aandacht voor ieder kind met een afwisselend programma aan de hand van thema’s. Bij de BSO worden kinderen uitgedaagd om out-of-the-box te denken. In de kleine groepen kan ieder kind zich vrij bewegen en ontwikkelen in hun eigen tempo. Want opvang is vrije tijd en meedoen mag. 

mogelijkheden KINDEROPVANG

BSO De Diamant staat voor:

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

Ontdekken, spelen en leren in een veilige omgeving.

SPELENDERWIJS ONTWIKKELEN

Kindgerichte opvang met uitdagende en leerzame activiteiten.

bewust met onze NATUUR EN 
leefomgeving

Als het kan, gaan we lekker naar buiten om de wijde wereld te ontdekken.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Vaste, lieve en ervaren leidsters voor kleine groepen..

UW KIND IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

Leer ons kenn​en!

Van maandag t/m vrijdag staan ze jullie ‘s ochtends met een glimlach op te wachten. De creatieve leidsters van BSO De Diamant zorgen met hun ervaring en enthousiasme voor een veilige en fijne omgeving waar jouw kind zich volop kan ontwikkelen. Leer ze hier kennen...
Kom gerust binnenkort eens langs om hen te ontmoeten en onze prachtige locatie te bekijken. Hierbij alvast wat praktische informatie: bij BSO De Diamant kun je kiezen uit een 52 weken, 40 weken of een flexibel pakket.
      
De leidsters zijn van 7.30-8.30 uur aanwezig voor voorschoolse opvang en na schooltijd van 14-18.30 uur.  Uiteraard staan ze op het schoolplein om de kinderen op te halen. Tijdens vakanties, lesvrije- en studiedagen van school vangen wij je kind(eren) ook op als zij normaal gesproken op die dag voor/na schooltijd naar de BSO gaan.

KINDEROPVANG/BSO 4-12 jr
buorren 34a - 9216 WE oudega
T 0512 370 848
ma-vr van 07.30-8.30 EN 14-18.30 U
VANDAAG KINDEROPVANG BSO:
CONTACT VOOR BSO OPVANG