Bekijk de ontwerpen van het kindcentrum
Download hier het PDF-bestand

Een korte impressie van VNL archit​ecten of bekijk hier de hele presentatie:

POWERPOINT FILM

VNL, het flexibele architectenbureau uit Grou, is een bureau wat vakkennis en expertise koppelt aan een praktische dosis lef, wat meermalen geresulteerd heeft in bijzondere en duurzame projecten. Getekend en gebouwd  met een visie die de toets van de toekomst kan doorstaan. Neem hieronder een kijkje in een viertal 'artist impressions', die een goed beeld geven van de bouwplannen. Scan de QR-codes voor een dynamische korte impressie of bekijk hier de 3D-film.

HOE HET ALLEMAAL VAN DE GROND KOMT

De realisatie van kindcentrum 
De Diamant in 4 stappen

het ONTWERP

Het fraaie bouwontwerp komt van VNL architecten uit Grou, die het in 2020 vanuit opdracht hebben opgestart, gepresenteerd en, na wat finetuning, het akkoord hebben gekregen tot verwezenlijking van de plannen.

DE BOUW

Bouwgroep Dijkstra-Draisma is in de lente van 2021 begonnen met het bouwrijp maken van het terrein. In de nazomer van 2021 is de werkelijke bouw gestart, het hoogste punt werd op 17 februari 2022 bereikt en gevierd. 

DE OPLEVERING

De hoop is er op gevestigd dat we deze zomer na oplevering de verhuizing in gang kunnen zetten. En dus met de start van het nieuwe schooljaar het pand kunen betrekken. Maar er moet dan nog wel een hoop gebeuren...

de opening

Deze datum kan pas worden bepaald als de oplevering achter de rug en de inrichting zo goed als  klaar is. Pas dan maken we er een geweldig feest van! 

kindcentrum de diamant
BUORREN 34F, 9216 WE OUDEGA
BOUWCOÖRDINATOR:
NIET BEKEND